Ilahilas tu lilfirdausi ahla wala aqwa aalannaril jahimi fahabblitau batau waghfir zunubi fainnakaro firul zabri azimi

- Doa taubat -


Do not let anyone take your dreams. Working hard to achieve your dreams.
*winks*
-A.I.A -


♥ Tweet Tweet ♥

Owner's this blog's ! ^^

Owner's this blog's ! ^^
I go by the name Amira Azman. And yes, you may call me Mira (: I'm no longer a secondary student (Y) and will turn a year older every March 30 ♥. Don't ever judge me before know me , Oh and yeah, I'm weird. I know you love me anyways (; May Allah bless us ! Xx ♥

Instagram : AmiraAzmann





I ♥ Moi Followers

BIG BAD WOLF ! !

Assalamualaikum W.B.T !!!

Heeyyaa people !!! So I am back ! lol haha. Memandangkan dah lama tak hapdate babybelog ni so now here we go ~(-.-~) haha. Kay kay eh tengok pada tajuk tu dan tengok pada soalan ini "Korang dah pergi belum?!!" Haa so apa jawapan? Haha korang dah pergi belum weh? Alaaaaa kat area the mines tu. Siapa tak pergi en memang rugi sangat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haa RUGI SANGAT !!!!!!!! LOL haha kay kay I am serious now. Seriously memang rugi sangat weh. Aku dah lama pergi actually tapi baru update haha. Tak silap awal bulan or last 2weeks maybe hehehe.


Sebab harga buku dia en memang TERBAIK SANGAT (Y) AWESOME SANGAT (Y) THE BEST SANGAT (Y) TER TER AHHHH (Y) LOL (Y) kay annoying. Haa memang betul weh harga dia kaw kaw murah gila gila gila kucing !!!! Kau bayangkan harga buku tu dari berpuluh puluh jadi berringgit ringgit je. Ahh tolonglah faham ye. Mostly buku B.I banyak buku B.M pun ada cuma tak banyak pilihan dan novels tak best pun hehehe. Tapi siapa tak pergi tu memang rugi weh tapi kalau nak pergi pun dah terlambat sebab benda tu habis 23/12. Dah expired pun en en.

Tapi jangan sodeh sodeh Popular kan ado , MPH pun ado haha. Tapi aku cam rasa buku buku tu cam tak hado jual kat MAS je hahaha. Sebab aku sendiri tak pernah nampak kat MAS tapi taktahu ah kalau aku tak perasan en maklumlah aku en rabun. Mana tahu terlepas pandang en haha. Tapi kalau ada jual pun aku bet mesti harga tak sama macam kat BBW tu. Harga dia memang kaw kaw murah ah weh haha. Oh jap eh meh aku tunjuk sikit some of the books that we've bought (Y)

I think you can see the price haha. So memang AWESOME ! Tu kalau boleh nak beli lagi tapi apakan daya masa tidak mengizinkan haha. Memang rambang mata and macam gila gila nak pilih buku. Tu pun amik masa lama nak pilih mana satu yang patut beli. Well the conclusion is : Big Bad Wolf was awesome (Y) haha. Jangan cemburu hahh v(^^) Those yang dah pergi cer komen sikit apa perasaan korang haha. Takpun buat satu entry and then tell me haha. Tupun kalau ada yang nak buat ah kan haha. Kalau taknak buat entry takpe just komen je. Nak tahu juga apa pandangan u'olls wkakakaka. Nak buat entry boleh , Taknak buat pun takpe. Takde hadiah pun kalau buat tapi dapat juga lah aku membaca en sementara tengah tunggu kerja lol haha. Nampak tak permainan dia? muahahahaha

Kay lah u'olls I think that's all from me. Anything I will update ! See you soon ! Assalamualaikum. Kalau tak jawab dosa , Kalau jawab anda awesome. v(^^)

p/s: Since ada yang tegur why post 3 tapi comments 200+ lets me explain ; Actually tu campur post sebelum ni. Aku dah hide semua post tu that's why comments sampai 200+ haha. Ahh c'mon aku ni bukan hot sangat post3 tapi comments beratus ribu lol haha. Well I hope you know what I'm saying *peace*

8 comments:

Nur Faie said...

Untungnya kakak dapat pergi ^ ^ Hari tu member ade bagitahu, tapi tak terpergi pulak . Hee -.-

Amira Azman said...

Aloloooo kenapa tak pergi? Kan dah rugi :( hehehe

Aniq Bukhary said...

waalaikum salam.. Hehe

Zahrenn said...

wah besnye..tapi knape tak pegi..kan rugi hhee

miss fluffy said...

okey ku jeles sbb tak dpt pergi!!wuu~ kan best boleh borong buku byk2!!heeee:p

kopi pasta said...

untung bagi ssiapa yg rajin mbaca. mcm aku ni, buka dgn aku mcm air dgn minyak. tak bercampur. buku tu buat ubat tdo jer..hehe

Nadia Elena said...

ehhh? pergi jugak ke?
tak nampak awak pun. haha! =P

Sue said...

wah bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeles!