Ilahilas tu lilfirdausi ahla wala aqwa aalannaril jahimi fahabblitau batau waghfir zunubi fainnakaro firul zabri azimi

- Doa taubat -


Do not let anyone take your dreams. Working hard to achieve your dreams.
*winks*
-A.I.A -


♥ Tweet Tweet ♥

Owner's this blog's ! ^^

Owner's this blog's ! ^^
I go by the name Amira Azman. And yes, you may call me Mira (: I'm no longer a secondary student (Y) and will turn a year older every March 30 ♥. Don't ever judge me before know me , Oh and yeah, I'm weird. I know you love me anyways (; May Allah bless us ! Xx ♥

Instagram : AmiraAzmann





I ♥ Moi Followers

I am here !

Assalamualaikum W.B.T !!!!!!

Ya Allah, Lama gila weh tak update babyblog niiiiiiiiiiiiiiiiii *fuh fuh* tipu sikit blog ni. *haciummm* manyak berhabuk ini blog lah machaaaaaaaaaaaaaaaa ! lol me haha. So how are you guys ?! Sihat ?! Apa perkembangan sekarang dan terkini? Ada gossip meleTOP? wkakakakaka kay maaf :( Eh jap korang masih ingat saya lagi tak ?! :O


haha so now I'M FREE LIKE A BIRD FLY FLY AWAY ~(-.-)~ lol haha. SPM IS OVER ! Alhamdulillah :'D I did my best what can I do is tawakal pada Allah. Kita dah berusaha dengan baik selebihnya kita berserah pada Allah :'D Dan yeahhh I'm no longer a secondary student ^^ Cool menn ! haha.

And yeahhhh nampak tak berapa bulan aku tak hapdate blog ni? Last update masa Ramadhan haha. Its been a long time ago ~~~~~~~ wkakakakka. So now I am here ! InsyaAllah akan terus active blog & nak buat balik blogwalking. Rindu nak buat !!!!!!!! Haha and my babybelog sama je macam sebelum ni. Nothing changes. Still cute and awesome. Eh? Haha

I think that's all from me and insyaAllah ada masa kita jumpa. Banyak benda nak bebel actually but next time maybe? See you soon v(^^) Assalamualaikum ! Kalau tak jawab dosa, Kalau jawab anda awesome. Hihi

9 comments:

JungRara said...

waaa....da hbs spm,,seronoknye! Enjoice!!!

Amira Azman said...

Hehehehe thank you ! :D

Nurulee said...

Lamanya dia tk update blog =D

Zahrenn said...

wah...dah habis spm bestnye...saya nak hadapi spm tahun depan...:"(

-meeSUPERGIRL- said...

good luck utk result :)

fatin sh said...

My sis pun spm jugak tahun nie. Goodluck for ya result!

Cikgu Fikri said...

adik fiq pun bru lps SPM..skrg tgh keje..huhu..
btw, comel gler lagu dlm blog ni.. :)

Amira Azman said...

@Nurulee : Haha lama kan? :p

@Zahrenn : Hehe goodluck for next year ! :p

@-meeSUPERGIRL- : Thank you ! Doakan ya :)

@fatinSh : Really? Aww tq. Say goodluck to your sister too kay :)

@CikfuFikri : Haha Mira tengah tunggu kerja :( hm hehe thank you ! :)

"✿leeaFUyaa✿ " said...

Secondary school sekolah apa? Fill up ur holiday ni betul betul k? u'll gonna miss it, Enjoy! :B